top of page

Vertrouwen. Samenwerking.

Communicatie.

 

Drie waarden die optimaal moeten zijn binnen een gezonde organisatie. 

Vertrouwen, samenwerking en communicatie staan centraal binnen de hulpmiddelen die wij bieden.

 

Minder praten en meer doen.

 

Wij geloven dat je het meest uit iemand haalt als je problemen op een informele manier benadert. Daarom hebben wij een spel ontwikkeld om moeilijke vraagstukken weer toegankelijk en bespreekbaar te maken. 

Het doel van dit spel is knelpunten en frustraties boven water brengen, inzichten creëren en elkaar beter begrijpen. Doordat iedereen zich open opstelt zal er meer vertrouwen ontstaan, de organisatie word hechter en de verkregen inzichten kunnen worden gebruikt voor het bijschaven en vernieuwen van de bedrijfscultuur.

Interactieve participatie.

Deelnemers worden op hun talenten aangesproken om vanuit daar informatie op te nemen en te verwerken.

Zo ontdekken ze kwaliteiten bij zichzelf en anderen.

 

Het spelbord is 10 vierkante meter groot en de deelnemers vormen zelf de pionnen. Deze manier van spelen zorgt voor maximale betrokkenheid van de spelers.

 

Het Spel: De Drakenvallei

Het levensgrote spel 'De Drakenvallei' bevat acht categorieën aan spelkaarten. Iedere categorie zet in op een belangrijke kernwaarde binnen de organisatie zoals open communicatie en vertrouwen. De kernwaarden worden omgezet in laagdrempelige vragen om zo een informele sfeer te creëren waarbij de speler zich op zijn gemak voelt. Op deze manier worden vragen eerlijk en oprecht beantwoordt waardoor nieuwe inzichten verkregen kunnen worden. Door onderling en in samenwerking met de andere spelers vragen te beantwoorden, neemt de samenwerking en communicatie toe. Spelers krijgen meer vertrouwen in elkaar en versterken de onderlinge relatie.

 

Partners:

De Drakenvallei is ontwikkelt in samenwerking met Universiteit Maastricht en Onderwijsstichting Movare.

 

 

Interesse? Neem contact met ons op!

movare.png
MU.png
bottom of page