top of page
Onze visie

Onze visie

Verandering begint niet met de invulling van oplossingen, maar met het onderzoeken van mogelijkheden. Verbeelding kan hierbij een sleutel zijn naar een wereld waarin alles kan.

Van daaruit kan verbinding worden gelegd met de realiteit van nu. Kinderen hebben een rijke verbeelding, binnen hun wereld is alles nog mogelijk en wordt zonder cognitieve beperkingen altijd gekeken naar meerdere mogelijkheden van een vraagstuk.

‘Children are wonderfully confident in their own imaginations. Most of us lose this confidence as we grow up.’

Ken Robinson

Missie

Bureau21 zet zich in om 21e eeuwse vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen. Ideeën van kinderen zelf vormen hierbij het uitgangspunt. Creatief onderwijs en innovatieve initiatieven kunnen door de ideeën van kinderen verrassende wendingen krijgen.

Doelgroep

Om het maximale uit Kinderen te halen werken wij samen met leerkrachten, directeuren en bedrijven (of instellingen) die zich met deze wijze van werken willen verbinden.

Want behalve de school, kan de omgeving van het kind, en de wereld om hem heen, een belangrijk invloed hebben op de ontwikkeling van zijn/haar 21e eeuwse vaardigheden. 

bottom of page